1,6 milioane la LOTO!

Hila Ovidiu

Premiul de categoria I la Loto 6/49 depaseste 1,6 milioane euro. Duminica, vor avea loc, incepand cu ora 19:00, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc.

In urma tragerii de joi, 1 martie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 1,6 milioane euro. La Loto 5/40, la tragerea de joi, la categoria I s-a inregistrat un castig in valoare de 199 de mii de lei, obtinut pe un bilet jucat la o agentie din Braila. Pe bilet s-a jucat schema cod 47 care presupune 733 de variante si doua variante la Super Noroc, pretul biletului fiind de 1.174,5 lei. Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului a mai obtinut si zece castiguri de categoria a III-a, castigul total fiind in valoare de 201 mii lei.  Duminica 4 martie va avea loc, de asemenea, cea de-a II-a etapa a jocului “Bila de 100.000 de lei”, unde vor fi prezenti in direct cei trei castigatori desemnati duminica trecuta.  In prima luna a acestui an, Loteria Romana a acordat la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza peste 675.000 de premii in valoare totala de peste 14,4 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucian Dragan la Eveniment TV si Eveniment FM

Interpretul de muzica populara Lucian Dragan isi petrece sfarsitul de saptamana in statiunea Paltinis. Si cum nu putea ajunge in orasul de pe malul Cibinului fara sa le cante ceva sibienilor, banateanul a trecut vineri seara pe la Eminsiunea Dor de Cantec Romanesc difuzata la Eveniment TV. Putin mai tarziu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro