15 solicitari de inundatii. Pericolul nu este inca trecut!

Vijellia din ultimele ore a facut ravagii la Sibiu. Mai multi copaci au fost rupti iar in urma precipitatiilor au fost inundate subsolurile a aproximativ 10 locuinte. Meteorologii spun ca pericolul nu este inca trecut.

Vantul si ploile din ultimele 24 de ore au facut ravagii in Sibiu. Numai in municipiu au fost inundate mai multe subsoluri si au fost rurpti copaci in oras. Cei de la ISU s-au luptat ore in sir cu natura dezlantuita. Au avut peste 15 interventii in cateva ore.

Si strazile au fost inundate. Pe adresa redactiei, Razvan, un telespectator Eveniment Tv ne-a trimis doua filmulete in care se poate vedea ca pe cateva dintre cele mai intens circulate artere ale orasului sistemul de canalizare pluviala nu a facut fata.

Meteorologii spun ca pericolul nu este inca trecut. Pentru judetul nostru a fost emis un cod galben hidrologic valabil pentru raurile Olt si Tarnava Mare.

Pompierii sunt pregatiti sa intervina cu peste 10 autospeciale dotate cu electropompa, mai multe motopompe dar si o pompa de mare capacitate.

In judet au fost alertate toate comitetele pentru situatii de urgenta.

Codul ramane activ pana la data de 16 iunie.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS