15 dosare penale, 30 de permise suspendate si de 10 ori mai multe amenzi pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

A fost weekend de foc pentru politistii rutieri! Oamenii legii au derulat actiuni de control in trafic pe toate liniile. S-au ales cu dossare penale 15 conducatori auto si s-au aplicat amenzi in valaore de peste 50 de mii de lei.

Cei mai multi soferi cu dosare penale au fost consumatori de alcool la volan. Vorbim despre 10 conducatori auto prinsi beti la volan, pe drumurile publice ale judetului. In cazul acestora etilotestul a indicat valori cuprinse intre 0,24 si 0,98 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales si un barbat in varsta de 39 de ani din Seica Mare. Acesta a aurcat la volan desi nu detinea niciun fel de permis de conducere. In Medias politistii au depistat un localnic in varsta de 49 de ani care conducea un autoturism neinmatriculat. Si acestuia i-a fost intocmit dosar penal. Cel mai grav caz este cel al unui tanar in varsta de 18 ani care a fost prins si beat si fara permis. Baiatul ar fi scapat probabil de oamenii legii daca nu ar fi produs un eveniment rutier. Pe fondul lipsei de experienta la volan tanarul a pierdut controlul masinii si a intrat in coliziune cu un autoturism parcat. Cu dosar penal s-a ales si proprietarul masinii conduse de catre taanrul in varsta de 18 ani. Cel din urma este acuzat ca a incredintat masina unei persoane despre care stia ca nu detine permis de conducere.

Pe DN 14 politistii rutieri au oprit pentru un control de rutina o masina condusa de catre un tanar in varsta de 23 de ani. In cazul acestuia oamenii legii au constatat ca autovehicului condus este neinmatriculat iar placutele aplicate de catre tanar erau false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua promotie de invatamant dual la Colegiul Indepdendenta

Emotii mari au fost si la Colegiul Independenta. Aici invata zeci de tineri care au optat pentru invatamantul dual. La finalizarea cursurilor acestia vor avea la mana pe langa diploma si o meserie care sa le asigure un trai decent. Cei mai multi dintre ei vor ajunge sa lucreze chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro