1300 de abonamente intr-o luna

Hila Ovidiu

La inceput de an sibienii s-au ingramadit sa isi innoiasca abonamentele de parcare. Au fost emise pana in prezent peste 1300 de abonamente. Anul trecut municipalitatea a castigat din administrarea parcarilor peste 1,8 milioane de lei.

parcometruDe la inceputul anului si pana in ultima zi a lunii ianuarie au fost cumparate peste 26 de mii de tichete de parcare. Cele mai solicitate parcometre au fost cele din Piata Teatrului, Piata Unirii sau Piata Cibin.
Anul trecut din administrarea parcarilor municipalitatea a incasat aproape 1,9 milioane de lei. Numai parcarea din Piata Mica a varsat in visteria municipala peste 522 de mii de lei. cea din fosta Cazarma 90 a adus ca profit peste 500 de mii de lei. Numarul de locuri de parcare din oras se ridica la momentul de fata la 12.313, iar municipalitatea are in vedere crearea de noi spatii pentru parcare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cladirea Agentiei pentru Protectia Mediului, modernizata pe fonduri europene

1,4 milioane de euro. Atat vor cheltui cei de la Agentia de Mediu pentru a-si moderniza cladirea in care functioneaza. Banii provin insa din fonduri europene. Desi din afara pare unul dintre cele mai interesante si mai futuriste cladiri ale orasului, cladirea Agentiei de Mediu este una care da mari […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro