130 de interventii in 3 zile

Hila Ovidiu

A fost weekend de foc pentru salvatorii de la ISU. Au fost solicitati sa intervina in mai bine de o suta de situatii de urgenta. Cei mai solicitati au fost cei care actioneaza pe masinile SMURD.

SMURDAngajatii ISU nu au avut niciun minut de odihna in cele 3 zile de minivacanta de 1 mai. Acestia au intervenit in 130 de situatii de urgenta semnalate prin 112. Printre cele mai bine de o suta de interventii se numara 3 incendii. Primul dintre ele a avut loc in localitatea Vecerd unde din cauza unui foc lasat nesupravegheat a ars o anexa gospodareasca in care se afla aproape o tona de plante furajere. La Saliste o masina a luat foc in garaj, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric. Masina s-a facut scrum in doar cateva minute. Cel de-al treilea incendiu putea capata o amploare dramatica daca nu interveneau la timp pompierii. A luat foc intr-un imobil un corp de iluminat. Totul s-a petrecut intr-un apartament de pe strada Semaforului, din cauza unui cablu defect sau neizolat corespunzator. Cele mai multe interventii le-au avut insa cei de la SMURD. Au acordat asistenta medicala in mai bine de 120 de cazuri. Mare parte dintre acestea au fost solicitari de natura medicala la care s-au adaugat accidente rutiere. Cele mai multe curse, 57 au fost efectuate in municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

98 de politisti locali au facut lege si ordine in municipiul sibiu in primele 3 luni ale anului

Primul trimestru al a cestui an a fost unul plin pentru politistii locali. Acestia au intervenit in mai bine de o mie de situatii specifice. Per total acestia au dat aproape 1600 de amenzi a caror valoare depaseste 290 de mii de lei. Politistii locali alaturi de angajatii de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro