127 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Saptamana alegerilor locale este plina de agitatie, dar nu si de oferte de munca. Ne-o arata concret ofertele inregistrate in evidentele Ajofm Sibiu. Doar 127 de posturi disponibile pentru aceasta perioada.

Saptamana alegerilor se anunta una destul de saraca in oferte de locuri de munca. Dintre cele peste 120 de oferte o suta sunt in Municipiul Sibiu. Acestea sunt puse la dispozitie de catre 40 de angajatori. Locuri de munca mai sunt si la Medias, Avrig si Cisnadie. Numarul acestora variaza intre 1 si 15 posturi. Din totalul ofertei pentru aceasta saptamana doar 9 locuri de munca sunt pentru cei cu studii superioare. Vorbim despre specialisti in analiza sistem documentar, consultanta sistem de calitate, inginerie instalatii, proiectare sisteme infomratice, programare, si constructii civile industriale si agricole.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se inchide Coposu

Cea mai mare competie de hard enduro din Europa inchide traficul in mai multe locatii din Sibiu. Astfel din 11 si pana in 14 iunie nu se va circula pe bulevardul coposu. De asemenea vor deveni impracticabile mai multe parcari din oras, iar traseele Tursib din zona vor fi deviate. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro