12,5 milioane de lei pentru extinderea scolii I.L. Caragiale

stiri redactie

Scoala I. L Caragiale se extinde! Municipalitatea a castigat finantare pentru constructia unui nou corp de cladire. Investitia se ridica la 12,5 milioane de lei. In perioada imediat urmatoare, lucrarile vor fi scoase la licitatie iar dupa desemnarea castigatorului se va da ordinul de incepere a constructiei.

Pe langa cele 11 sali de clasa cladirea va adaposti cabinete de chmie, fizica si informatica, biblioteca, sala de lectura, o sala multimedia, o sala de mese si un cabinet pentru alimente, un cabinet medical, vestiare pentru angajati, arhiva, atelier mecanic,o cancelarie, o sala de sedinte si un cabinet pentru directiune.

In suma alocata intra si fondurile necesare dotarii salilor de clasa cu mobilier modern, table interactive, sisteme PC si videoproiectoare.

Reprezentantii municipalitatii spun ca pana in prezent au fost atrase fonduri nerambursabile in valoare de 53 de milioane de lei. Alte doua proiecte, in valoare de 11 milioane sunt in contractare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PERCHEZIŢII DE AMPLOARE

Astăzi, 11 septembrie 2019, ofițeri de poliție judiciară din 22 de servicii județene ale Direcţiei Generale Anticorupţie (Sibiu, Mureş, Vâlcea, Alba, Hunedoara, Argeş, Arad, Timiş, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Cluj, Harghita, Covasna, Braşov, Maramureș, Satu Mare, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Dâmbovița și Teleorman) și Structura Centrală, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro