123 de mii de lei, valoarea amenzilor „de weekend”

Hila Ovidiu

Politistii sibieni n-au avut liber in weekendul prelungit. Din ultima zi a lunii mai si pana luni dimineata oamenii legii au intervenit la aproape 200 de evenimente si au aplicat amenzi in valoare de 123 de mii de lei. Majoritatea amenzilor au fost date pe linie rutiera.

Per total in cele cateva zile de weekend prelungit politistii sibieni au dat 753 de amenzi. 528 dintre acestea au fost aplicate de catre politistii rutieri soferilor sau pietonilor si biciclistilor prinsi in trafic in pozitii neregulamentare. Valoarea totala a amenzilor rutiere este de 100 de mii de lei. De asemenea, oamenii legii au retinut in vederea suspendarii 31 de permise de conducere si au intocmit 10 dosare penale. In 4 dintre cazurile penale a fost vorba despre conducere sub influenta alcoolului. Varstele soferilor prinsi beti la volan variaza intre 44 si 69 de ani iar alcoolemiile intre 0,61 si 1,11 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Un alt barbat, in varsta de 20 de ani, este cercetat penal dupa ce a fost prins prin Dobarca, la volan fara a detine permis de conducere pentru vreo categorie de autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 60 de pompieri asigura normele PSI la FITS

Vineri incepe cea de-a 25-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Iubitorii de cultura au peste 500 de spectacole pe care le pot urmari. Pentru siguranta lor vor fi in permanenta la datorie 60 de pompieri si angajati ai SMURD. Festivalul International de Teatru de la Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro