11 suspiciuni de gripa la Sibiu

Hila Ovidiu

Frigul din ultima saptamana a dat peste cap si sanatatea sibienilor. In judetul nostru au fost raportate 11 suspiciuni de gripa. Si numarul de infectii respiratorii acute este in crestere. Racirea vremii din ultima saptamana a facut victime. Speriati ca se pot alege cu afectiuni respiratorii grave, sibienii au luat din nou cu asalt cabinetele de medicina familiala. Cei care s-au simtit foarte rau au apelat direct la serviciul de Urgenta. Pentru aceasta perioada medicii au raportat 11 cazuri de suspiciuni de gripa. Nu a fost insa prelevata nici o proba pentru detectarea virusului gripal.
In ceea ce priveste infectiile respiratorii acute, numarul acestora a ajuns la 1252 de cazuri. Cele mai multe imbolnaviri s-au produs la copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.
Numarul afectiunilor pulmonare a crescut simtitor. Au fost inregistrate in doar o saptamana 483 de cazuri. Mai bine de 100 dintre acestea au survenit la persoane cu varste de peste 65 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mos Craciun de inchiriat

Mos Craciun poate fi…inchiriat. Pe simpaticul “batranel” il gasiti la Ceucea Rosie din Sibiu. Traditia ca Mosul sa viziteze copiii cuminti este veche de cateva sute de ani. Daca pana acum simpaticul batranel nu putea vazut de catre cei mici insa le lasa intotdeauna cadouri sub brad, ba chiar mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro