11 persoane cu mainile si picioarele rupte dupa cazaturi pe gheata

Hila Ovidiu

Tot din vreme rea s-au umplut si spitalele. Numai la Judetean au ajuns in ultimele 24 de ore 11 persoane cu mainile si picioarele rupte. Medicii se asteapta la o crestere a numarului de victime pentru perioada urmatoare.

Ghinionul si vremea rea le-au venit de hac sibienilor. 11 oameni au cerut ajutorul medicilor in ultimele 24 de ore dupa ce au cazut pe gheata sau zapada. Cele mai multe vicime sunt femei. Una dintre ele a necesitat internare.

Medicii se tem de faptul ca numarul victimelor ar putea creste daca dupa episoadele de ninsori din ultimele zile ar urma episoade de ger. Pentru a preveni cazaturile varstnicii si nu numai sunt sfatuiti sa foloseasca incaltaminte cu talpa antiderapanta, inchisa strans pe picior cat mai sus deasupra gleznei si sa evite deplasarile daca acestea nu sunt impetuos necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente si copaci cazuti pe carosabil din cauza ninsorii

Vremea rea a incurcat si drumurile celor care au avut de parcurs distante lungi. Accidentele s-au tinut lant iar pompierii, politistii si drumarii aproape ca nu au mai facut fata solicitariloir pentru deblocarea de copaci a drumurilor. Iadul alb a dat de furca tuturor conducatorilor auto si a dus la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro