1000 de metri patrati de teren scosi la licitatie

Hila Ovidiu

Se vand terenuri in cartierul Strand II.  Municipalitatea scoate la licitatie trei loturi in aceasta zona. Licitatia va avea loc in data de 9 mai.

Primaria scoate la licitatie trei bucati de teren situate in cartierul Strand. Insumate,  loturile au aproximativ 1000 de metri patrati. Cei interesati vor putea depune in prima saptamana a lunii mai ofertele pentru licitatie. Primul dintre cele trei loturi scoase la vanzare masoara 272 metri patrati. Este cel mai mic dintre cele trei. Cel de-al doilea are putin peste 300 de metri patrati si cea mai mare bucata de pamant scoasa la vanzare este de 343 metri patrati. Licitatia pentru ele va avea loc in data de 9 mai cu incepere de la ora 11.00. cei interesati isi vor putea depune ofertele in perioada 2-8 mai. Caietele de sarcini pentru aceasta licitatie vor putea fi achizitionate de la sediul primariei incepand cu data de 24 aprilie. Costul unui caiet de sarcini este de 500 de lei. In situatia in care in 9 mai nu va fi desemnat niciun castigator, procedura va fi repetata cu o saptamana mai tarziu, adica in data de 16 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Servicii mai bune

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale. Se reglementeaza, astfel, procesul de evaluare, certificare, monitorizare si control a furnizorilor de servicii sociale pentru asigurarea calitatii in acest domeniu. „Prin acest proiect de lege se urmareste crearea unui sistem unitar si coerent care sa permita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro