„10 pentru Siguranta” in Sibiu si Ocna Sibiului

stiri redactie

Politistii au demarat in forta actiunile ce se inscriu in campania „10 pentru Siguranta”. Dupa ce ieri au poposit intr-o tabara in Ocna Sibiului, in cursul zilei de miercuri oamenii legii s-au vazut cu tinerii dintr-ul liceu sibian. Le-au vorbit acestora despre legislatie rutiera, masuri de prevenire a infractionalitatii si de evitare a faptelor de delicventa.

Marti cei mici au invatat sa traverseze regulamentar si in siguranta strada in timp ce 20 dintre tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 20 de ani care provin din dintr-un centru de plasament fagarasan au fost instruiti si cu privire la semnificatia indicatoarelor rutiere ori deplasarea pe bicicleta.

Miercuri la Sibiu politistii si-au dat intalnire cu liceenii. I –au invatat sa stea deoparte de potentialii infractori, sa nu faca parte din anturaje dubioase, sa foloseasca numarul unic de urgenta 112 atunci cand sunt victimele sau martorii unei infractiuni si bineinteles sa respecte regulile de circulatie atat pentru siguranta lor cat si a celorlalti participanti la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descineri in Sibiu, Mures si Valcea, la persoane banuite ca se ocupau de inmatricularea ilegala a masinilor

Ofiterii DGA au descins miercuri in Sibiu si alte judete ale tarii in incercarea de a strange informatii in 3 dosare de mita si fapte de coruptie in domeniul inmatricularii autoturismelor. Per total au fost efectuate 47 de perchezitii in Sibiu Valcea si Mures. De asemenea s-au ridicat documente de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro