„10 pentru Siguranta” in Sibiu si Ocna Sibiului

Politistii au demarat in forta actiunile ce se inscriu in campania „10 pentru Siguranta”. Dupa ce ieri au poposit intr-o tabara in Ocna Sibiului, in cursul zilei de miercuri oamenii legii s-au vazut cu tinerii dintr-ul liceu sibian. Le-au vorbit acestora despre legislatie rutiera, masuri de prevenire a infractionalitatii si de evitare a faptelor de delicventa.

Marti cei mici au invatat sa traverseze regulamentar si in siguranta strada in timp ce 20 dintre tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 20 de ani care provin din dintr-un centru de plasament fagarasan au fost instruiti si cu privire la semnificatia indicatoarelor rutiere ori deplasarea pe bicicleta.

Miercuri la Sibiu politistii si-au dat intalnire cu liceenii. I –au invatat sa stea deoparte de potentialii infractori, sa nu faca parte din anturaje dubioase, sa foloseasca numarul unic de urgenta 112 atunci cand sunt victimele sau martorii unei infractiuni si bineinteles sa respecte regulile de circulatie atat pentru siguranta lor cat si a celorlalti participanti la trafic.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS