10 mii de vizitatori in cadrul Scolii altfel

Hila Ovidiu

A adus vizitatori cat intr-o luna de vara. Programul Scoala Altfel a umplut muzeele de elevi dornici sa descopere expozitiile si sa participe la diferite ateliere practice. CNM Astra se poate lauda la acest capitol cu aproape 10 mii de participanti la actiunile special realizate in acea perioada.

Scoala altfel a adus la Muzeul Astra izitatori cat pentru intreaga vara. In doar o saptamana aproape 10 mi de tineri au trecut pragul institutiei culturale. Cei mai multi dintre acestia au mers sa viziteze Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Tot aici au putut participa si la diferite ateliere si demonstratii practice de tesut si olarit. Peste 2 mii de copii au ales sa participe la atelierele de pedagogie muzeala. Acestea au avut ca teme incondeiatul oualor, pictura icoanelor pe sticla si confectionatul de masti. Cel mai indragit atelier a fost cel de incondeiat dat fiind faptul ca la finele saptamanii trecute au fost Pastile Catolicilor iar cele ale Ortodocsilor vor avea loc in acest weekend. Elevii care au participat la Scolala altfel au avut si ocazia de a vizita expozitiile temporare sau permanente din cadrul complexului muzeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salariul mediu net a scazut in februarie cu 4,8% fata de luna ianuarie

Asta arata datele Institutului National de Statistica. Cele mai semnificative scaderi ale salariului mediu au fost inregistrate  in industria extractiva, si in industria produselor  farmaceutice. In industria farmaceutica, salariul mediu net a scazut cu 25 la suta. Reduceri au fost si in fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice, dar si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro