1 Decembrie vine cu mancare traditionala. Conctracost!!!

Hila Ovidiu

Festin de 1 Decembrie. Ziua Nationala a Romaniei nu vine doar cu muzica si voie buna ci si cu mancare traditionala. La Piata transilvania cel putin 4 producatori locali si-au anuntat prezenta cu delicatese culinare gata preparate. Iar vestile bune nu se opresc aici. Piata traditionala va fi deschisa timp de 3 zile pe perioada lunii viitoare, iar in saptamana Craciunului producatorii vor veni la targ in fiecare zi.

1 Decembrie ine la Sibiu cu parade militare, spectacole folclorice si…delicatese traditionale. Unde? In Piata Transilvania. Aici mai multi producatori din judet vor gati fasole de dulce si de post, sarmalute si multe alte bucate specifice sarbatorilor neaos romanesti. Toate vor fi asezonate cu vin fiert care va curge din belsug.Vestile bune nu se opresc insa aici. Pentru ca este la mare cautare pe perioada lunii decembrie piata va fi deschisa mai multe zile pe saptamana. Astfel, producatorii vor putea fi gasiti la standuri si in zilele de joi si vineri, nu doar sambata. Iar in saptamana Craciunului piata va fi deschisa toata saptamana. Piata transilvania si-a facut un adevarat renume in oras.  La fiecare editie aproximativ 2 mii de cumparatori vin sa ii intalneasca pe cei 100 de producatori din judet.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni la regimul rutier

Inca 5 sibieni obisnuiti sa incalce regulile de circulatie au cazut pe mana politistilor in ultimele 24 de ore. In cadrul controalelor de rutina acestia au dat peste 2 tineri care se aflau la volan fara a avea permis, unul care nu avea carnet corespunzator pentru categoria de vihicul pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro