„Parada” Eurobikerilor la Sibiu

Hila Ovidiu

Zeci de eurobikeri au invadat miercuri seara Piata Mare din Sibiu. Motociclistii, care au strabatut mii de kilometri prin intreaga europa pana sa ajunga la Sibiu, au fost primiti de primarul Johannis. La intrarea in oras i-au intampinat cu bratele deschise motociclistii mai multor cluburi din oras.

Zeci de motociclisti calare pe mii de cai putere au luat cu asalt miercuri seara Piata Mare din Sibiu. Bikerii, care participa la EuroTour, un eveniment anual la care iau parte zeci, chiar sute de motociclisti din intreaga Europa, au fost intampinati de insusi primarul Klaus Johannis. Drept semn de recunostinta pentru ospitalitatea aratata de edil, motociclistii i-au oferit o placheta onorifica si o sticla de vin din spatiul Schengen. Osteniti dupa „cursa” de mii de kilometri, bikerii au apucat sa isi traga sufletul si sa admire centrul Sibiului. Alaturi de prietenii lor din intreaga Europa au fost si bikerii sibieni care i-au intampinat pe straini inca de la intrarea in oras si i-au condus in centru. Peste noapte motociclistii au petrecut impreuna, dar joi dimineata, la prima ora, au fost prezenti cu motoare cu tot la slujba sustinuta la Biserica Evanghelica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crima in familie la Gura Raului

Un barbat de 83 de ani din Gura Raului si-a ucis ginerele dupa ce a avut o altercatie cu acesta. Cei doi au baut impreuna, apoi s-au luat la cearta. Dupa ce rudele i-au calmat, batranul a izbucnit fara motiv si si-a injunghiat mortal ginerele. Scandalul dintre cei doi, ginere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro