„John Carter” la Arta

Hila Ovidiu

Cinematograful Arta din Sibiu prezinta un film SF de actiune si aventuri plin de rasturnari spectaculoase de situatie. „John Carter” va rula incepand de vineri la cinematograful sibian.

Inspirata din romanul „A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat in anul 1912, fantezia SF „John Carter” il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil. John Carter a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera, fara sa stie ca este vorba despre o poarta a timpului si ca va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Desi initial planeta Marte se asemana cu Terra in ceea ce priveste conditiile de mediu, subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat-o intr-o regiune arida si neospitaliera, iar conflictul de proportii epice dintre Red Martians si Green Martians a adus-o in pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de catre Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brate si cu o inaltime de peste 3,5 metri, dar reuseste sa evadeze si ii ajuta pe Tars Tarkas, printesa Dejah Thoris si poporul lor de Red Martians sa isi infrunte dusmanii. Dandu-si seama ca poate inclina balanta victoriei intr-o parte sau in alta datorita fortei lui superioare si ca in mainile sale sta salvarea planetei Barsoom, John Carter se indragosteste de frumoasa Dejah Thoris si lupta alaturi de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul Bio din Piata Huet, un adevarat succes

Targul de produse bio din curtea Bisericii Evanghelice castiga tot mai vizitatori si implicit cumpoaratori. Desi preturile sunt putin cam piperate, oamenii spun ca nu se pot abtine sa nu cumpere macar putin din fiecare produs. Targul se afla abia la cea de-a doua editie pe anul acesta. Fericiti ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro