„Exil si azil in viziunea biblica“.

Hila Ovidiu

„Exil si azil in viziunea biblica“. Aceasta este tema care va fi dezbauta sambata la o intalnire, doar a barbatilor. Invitat special la micul dejun al acestora este un pastor din Dortmund. In anii ’90 el a activat in cadrul Serviciului pentru Azilanti din cadrul bisericii din Renania de Nord.

Micul dejun  al barbatilor care adevenit deja o traditie, se bazeaza pe pachetul de baza deja cunoscut referat, discutii si mic dejun generos. Referatul introductiv va fi sustinut de preotul Ralf Wieschhoff si poarta titlul „Exil si azil in viziunea biblica“. Dl. Wieschhoff este pastor in Dortmund. In anii ’90 a activat in cadrul Serviciului pentru Azilanti din cadrul bisericii din Renania de Nord – Westfalia, fiind in acelasi timp si membru al Consiliului de conducere al acestui departament. La ora actuala locuieste in Cristian si finalizeaza un studiu de contact in cadrul Institutului Teologic Protestant din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bataie pentru locul intai

Elevii de la mai multe scoli sibiene, se intrec intr-un concurs de educatie rutiera. Copiii au sustinut vineri un test la care au avut de raspuns la mai multe intrebari, si au dat o proba practica pe bicicleta. Echipajul desemnat castigator al locului I va reprezenta judetul Sibiu la etapa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro