“Safe” la cinematograful “Arta”

Hila Ovidiu

In  aceasta saptamana, cinefilii pot viziona un nou film de actiune marca Boaz Yakin, la cinematograful “Arta”. “Safe – In siguranta”, ii are in rolurile principale pe Danni Lang, Jason Statham si Michael Jai White.

Dupa ce mafia ruseasca ii ucide familia, Luke, un expert in arte martiale, crede ca nu mai are pentru ce trai: de fiecare data cand se ataseaza de cineva, mafia va interveni.
Dar intr-o zi Luke o gaseste pe Mei, o asiatica de 12 ani urmarita de aceiasi gangsteri care i-au ucis sotia si o ajuta sa scape. Doar ca Mei e un pion important in lumea raufacatorilor din New York, iar decizia de a o apara il arunca pe Luke intr-un adevarat razboi intre mafie, triadele chinezesti si politistii corupti. Mei (Catherine Chan), un mic geniu in matematica, este rapita de Triada din casa ei din Nanjing si trimisa in America de catre seful organizatiei mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un „calculator” uman pentru castigurile lor ilegale. Fara computere si mai ales fara hartii care sa lase urme!
Lui Jason Statham ii vine foarte bine in acest rol de actiune, cu momentele de tandrete cu tot. Stie ca este ceva in neregula si mai stie si ca trebuie sa ia o decizie: sa-si continue coborarea in infern sau sa revina la viata si sa lupte pentru a salva acel copil necunoscut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TIFF revine la Sibiu

Festivalul International de Film Transilvania revine si in acest an la Sibiu. Pe scurt, 50 de proiectii ii vor astepta pe sibnieni in 6 locatii distincte din oras. Intre 13 si 17 iunie, Sibiul se transforma in capitala filmului. Aici va incepe o noua editie a Festivalului Internaţional de Film […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro