“Jack and Jill”, de astazi la Arta

In acest weekend sibieni sunt invitati la o comedie spumoasa cu Adam Sandler, Al Pacino si Katie Holmes. “Jack and Jill” este filmul care va rula la cinematograful “Arta” din Sibiu pana joia viitoare si care prezinta relatia dintre doi frati gemeni care, in ciuda faptului ca tin mult unul la altul, prefera sa se stie in colturi diferite ale tarii.

Jack ar duce o viata aproape perfecta  daca n-ar avea de suportat o exceptie extrem de suparatoare, care-i cade pe cap de sarbatori – sora lui geamana – Jill. In fiecare an el trebuie sa suporte o agasanta vizita de Thanksgiving a surorii sale, careia nu-i trebuie mult ca sa-i dea viata complet peste cap.  Pe masura ce vizita ei de weekend ameninta sa se transforme intr-o sedere de o luna, gemenii se cearta tot mai mult, se tachineaza, se ataca, cum numai gemenii stiu s-o faca. Cand devine tot mai clar ca Jill nu mai are de gand sa plece, Jack pune in aplicare mai multe scheme care spera ca o vor pune pe fuga, determinAnd-o pe Jill sa se intoarca acolo unde ii place lui Jack s-o stie – in celalalt capat al tarii.

In filmul „Jack and Jill”, prezentat de Columbia Pictures, rolurile principale sunt detinute de Adam Sandler, Katie Holmes si Al Pacino.  Regia filmului ii apartine lui Dennis Dugan iar productia este semnata de Adam Sandler, Jack Giarraputo si Todd Garner.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS