“Infractori” la volan

Hila Ovidiu

Trei soferi s-au ales intr-o singura zi cu dosare penale Unul dintre ei a circulat cu o masina neinmatriculata, unul a urcat la volan desi avea permisul suspendat, iar cel de-al treilea a vut curaj sa urce la volan desi nu detinea deloc permis. Politistii nu i-au iertat pe niciunul.

Tineri si teribilisti, doi barbati s-au ales cu dosare penale dupa ce au avut tupeul sa urce la volan, desi nu aveau permis. Ambii au fost identificati in timpul actiunilor desfasurate de politistii rutieri pe DN 1. Daca unul dintre cei doi soferi avea permisul suspendat, celalalt nu avea permis deloc, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa-si vada de drum, cel putin pana cand a fost oprit de oamenii legii. Si nu au fost singurele infractiuni pe care le-au constatat politistii. In aceeasi zi ei au identificat tot pe DN 1, un alt sofer care circula cu o masina neinmatriculata. In toate cele trei cazuri au fost intocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conferinta Internationala la Sibiu

Orasul de pe malurile Cibinului gazduieste in aceste zile Conferinta Europeana a Asociatiilor Mondiale a Bisericilor din Spatiul Rural (IRCA). Zeci de membrii ai Asociatiilor din Romania, Germania, Elvetia, Australia, Canada, Austria, Polonia, Ungaria si chiar Gana admira frumusetiile Sibiului si participa la diferite conferinte. Personalitati de marca din lumea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro