“Greierele aproape faimos” are premiera duminica

Hila Ovidiu

Stagiunea 2012-2013 incepe la Teatrul Gong cu o premiera absoluta. Este vorba despe piesa “Greierele aproape faimos” ce va fi jucata duminica. Inspirata din fabulelele lui la Fontaine piesa adaptata are un final fericit, dar total diferit fata de cel cu care ne-am obisnuit cu totii. Regia spectacolului este demnata de catre Mihaela Grigoras.

Greierele aproape faimos este un spectacol muzical inspirat din fabulele lui Jean de la Fontaine, in care personajele principale, greierele si furnica vor trece prin multe peripetii. Noua poveste de viata a Greierului este una moralizatoare pentru toata lumea. Practic, acesta invinge prin munca si perseverenta. Morala spectacolului este prietenia, solidaritatea, rabdarea si stradania inving intotdeauna aroganta, viclenia si mania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari Tursib

Lucrarile la anumite strazi din oras modifica traseele mijloacelor de transport public. In timp ce unele schimbari sunt doar pe cateva ore si in anumite zile, altele vor dura saptamani bune. Pe strada Lunga, spre exemplu traseele Tursib vor fi deviate timp de cinci saptamani. Daca pe traseul ce duce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro