“Eu vara nu dorm”, ca locuiesc pe Dealului

Hila Ovidiu

Un telespectator nemultumit fredoneaza de cateva nopti versurile celebrului hit al lui Conect-R. “Eu vara nu dorm”. Doar ca sibianul nu are somn din cauza lucrarilor de reabilitare a strazii Dealului din Sibiu. Zgomotele pickamer-ului au devenit de nesuportat, mai ales pentru cei care au si copii mici.

“Eu vara nu dorm”, Hit-ul verii, de la Conect-R a devenit blestemul sibienilor care locuiesc pe strada Dealului din Sibiu. Artera a intrat in reabilitare, iar locatarii aud noapte de noapte doar pickamer-ul care sparge asfaltul. Oamenii se plang de faptul ca nu se mai pot odihni, iar cei care au copii mici nu mai reusesc sa ii adoarma. Un telespectator fidel a trimis pe adresa redactiei imagini cu lucrarile care nu ii lasa pe sibienii de pe Dealului sa se odihneasca noaptea. Oamenii mai au de indurat astfel de zgomote in miez de noapte pentru inca doua saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarie de pe Dealului deviaza traseele Tursib

De la inceputul acestei saptamani se lucreaza intens pe strada Dealului. Inca de la primele ore ale diminetii  circulatia a fost intrerupta in zona si s-a trecut la institutirea santierului. Atentie! pentru ca se lucreaza aici si liniile Tursib care tranzitau zona vor avea rute ocolitoare. Odata cu inceperea lucrarilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro