“Avalansa” de fracturi la UPU

Hila Ovidiu

Activitatile de primavara nu le prea priesc sibienilor. 26 de persoane au ajuns la spital cu fracturi la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce s-au aventurat in activitati de agrement sau de curatenie. Cele mai expuse riscului de a se alege cu fracturi sunt persoanele varstnice.

Desi au scapat de iarna grea care i-a trimis pe multi la spital cu fracturi, sibienii continua sa le dea de lucru medicilor ortopezi. Numai la sfarsitul saptamanii trecute, la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au ajuns 26 de sibieni cu oase rupte. Majoritatea au “dobandit” fracturile muncind in gospodarie, la curatenia de primavara sau aventurandu-se in diferite activitati de agrement. De asemenea, cele mai expuse riscului de a-si rupe oasele chiar si dintr-o cazatura banala sunt persoanele varstice, care au oasele mult mai fragile si se vindeca mai greu. Deci, recomandarea medicilor este sa aveti grija atunci cand faceti curatenia de primavara sau cand va apucati de munca in gradina, ca sa nu patiti ca acest domn, care a cazut din remorca in timp ca cara gunoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la hoti

Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul profitabil pentrui hotii din autoturisme. Doi sibieni si-au gasit autoturismele sparte, iar din interior lipseau mai multe bunuri personale lasate la vedere. Politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro